Gevelrenovatie Zeeland

Werkzaam voor particulieren en bedrijven


Steigerbouw in Zeeland

Wij zijn in het bezit van eigen steigermateriaal zodat we alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. VOOR EEN GOEDE BEREIKBAARHEID VAN DE GEVELS ZIJN GOEDE STEIGERS VAN BELANG. ALLEEN ZO KUNNEN DE GEVELWERKZAAMHEDEN VEILIG WORDEN UITGEVOERD. VEILIG VOOR ONZE MENSEN, VEILIG VOOR DE MENSEN OM ONS HEEN EN VEILIG VOOR DE OMGEVING. INDIEN NODIG PAKKEN WE DE STEIGERS IN MET DICHTE STEIGERNETTEN. HIERMEE KUNNEN WE DE STOFOVERLAST VOOR DE OMGEVING TOT EEN MINIMUM BEPERKEN.

Wettelijke eisen

Voegbedrijf de Landmeter plaatst de steigers altijd vakkundig en met zo weinig mogelijk overlast. Het steigerwerk voldoet op alle fronten aan de wettelijke ARBO eisen van veiligheid en arbeidsomstandigheden. Onze ervaren steigerbouwers bouwen de steiger veilig en vakkundig op en demonteren deze zodra het werk gereed is. • Een steiger moet onder alle omstandigheden een veilige werkplek zijn, wij doen daaraan geen concessies
• Alle steigers zijn gecontroleerd en voldoen aan alle wettelijke eisen
• Wij spelen altijd flexibel in op gewijzigde omstandigheden bij onze klanten

Eigen beheer

Wij hebben diverse steigers in eigen beheer. Waar nodig, nemen we steigerbouw mee in de totale opdracht.
Bij gevelrenovatie en gevelreiniging Zeeland bent u hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 1500 projecten in Zeeland heeft u altijd een referentie bij u in de buurt.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk projecten Neem contact op
Bekijk onze vacatures